De Erker tijdelijk gesloten.

Rechtenvrije foto van verdrietige meneer via Unsplash.com

Wegens een onverwachte verbouwing.

Tijdens de verbouwing, tot en met 30 juli, is de collectie niet beschikbaar. Excuses voor mogelijk ongemak.

Alle gereserveerde materialen kunnen gedurende deze periode opgehaald worden in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Inleveren is altijd mogelijk op alle andere bibliotheeklocaties in Schiedam. Tijdens deze periode wordt voor materialen van de Erker geen boete berekend.
De Bibliotheek in de Korenbeurs is 7 dagen in de week open, ook tijdens de zomerperiode. U kunt hier gebruik maken van alle faciliteiten, materialen lenen en inleveren en gebruik maken de horecafaciliteiten van Césant.

Extra lang lenen

Tijdens de hele maand juli leent u boeken, dvd’s, blu-rays, games en cd’s voor een dubbelleentermijn. Let op: Toppers 2 weken, e-books 3 weken.

Bekijk de openingstijden van alle bibliotheekvoorzieningen in Schiedam via deze link.