De JeugdBibliotheek heeft een oprit

Foto van oprit bij de jeugdbibliotheek.

De entree is toegankelijker gemaakt.

De Jeugdbibliotheek in de Klinker kan nu ook de begeleiders van rolstoelen en kinderwagens verwelkomen.

Op verzoek van de bezoekers van de JeugdBibliotheek in de Klinker is er een oprit gerealiseerd waarbij mensen die een rolstoel begeleiden of gebruiken of met een kinderwagen komen nu gemakkelijker de bibliotheek in kunnen komen.

De jeugdbibliotheek heeft een aparte ingang. Vanaf de Bernardus IJzerdraatsingel is de bibliotheek gelegen aan de linkerzijde van de school. Via het schoolplein loopt u buitenlangs naar de ingang van de jeugdbibliotheek.

Binnen staat een uitgebreide collectie met boeken voor de jeugd.

Deze locatie is geopend op woensdag 12.30 - 17.00 uur, vrijdag 08.30 - 09.30 uur en 15.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 13.00 - 15.00 uur