De keuze van....de burgemeester

Mevrouw ir. J.M.Leemhuis-Stout

In 'De Keuze van...'-vitrine toont mevrouw ir. J.M. Leemhuis-Stout, burgemeester van Schiedam, haar persoonlijke keuze aan boeken en cd's in de Bibliotheek Schiedam.

Op de tweede verdieping van de vestiging op Stadserf 1 in Schiedam zijn de favoriete boeken en cd's van mevrouw Leemhuis tot en met 9 oktober 2012 gratis te bezichtigen tijdens de openingstijden van de bibliotheek.
In deze vitrine is ook te lezen hoe mevrouw ir. J.M. Leemhuis-Stout tot haar keuze gekomen. Uit haar keuze van boektitels blijkt dat zij zeer geïnteresseerd is in cultuurgeschiedenis en specifieke ontwikkelingen in Nederland. Op muzikaal gebied heeft de klassieke muziek haar voorkeur.
Meer weten? Tot en met 9 oktober is haar keuze in de bibliotheek te zien.

Mevrouw Leemhuis is sinds juli 2011 burgemeester van Schiedam. Tevens is zij voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 mei.