De Korenbeurs gesloten op dinsdag 3 oktober

Sluiting vanwege een personeelsdag

Op dinsdag 3 oktober 2017 is de Bibliotheek in de Korenbeurs gesloten in verband met een personeelsdag.

Openingstijden andere vestigingen
De overige bibliotheekvoorzieningen zijn wel gewoon geopend volgens de gebruikelijke openingstijden; De Nieuwe Harg van 10.00 – 12.30 uur, De Brug van 14.00 - 16.30 uur, De Erker van 10.00 - 17.00 uur en Hof in Zuid van 09.00 - 12.00 uur. De Klinker is altijd op dinsdag gesloten.

Verlengen en reserveren
Verlengen en reserveren is ook mogelijk door in te loggen in 'Mijn Bibliotheek' of met de Wise app (gratis te downloaden voor Android en IOS).

Op 4 oktober weer geopend
Op woensdag 4 oktober zijn alle voorzieningen van de Bibliotheek Schiedam weer geopend volgens de gebruikelijke openingstijden.