ZML met A.L.Snijders

De laatste ZondagMiddag Literair met A.L. Snijders

Joke J. Hermsen was uitgenodigd, maar zij is helaas verhinderd. De organisatie heeft de auteur A.L.Snijders bereid gevonden naar Schiedam te komen om dit seizoen af te sluiten.

A.L. Snijders, pseudoniem van Peter Cornelis Müller, is een Nederlands schrijver die in Klein Dochteren woont.

Hij maakte furore als schrijver van columns (onder andere bij Het Parool) en staat nu bekend als een van de grootste schrijvers van het zeer korte verhaal, kortweg zkv genoemd. In 2006 verscheen in de reeks van de Stichting De Roos het boek L.H. en A.L. / A.L. en L.H., geschreven tezamen met de auteur L.H. Wiener. In 2010 won hij de Constantijn Huygens-prijs voor zijn gehele oeuvre. In maart komt zijn nieuwe bundel Brandnetels en verkeersborden uit.

ZondagMiddag Literair - 11 maart 2012

De entree bedraagt €6,50 of €5,00 met Ontdekschiedamnu- of Debibliotheekschiedampas.

Kaarten zijn te koop bij de twee boekhandels en de Bibliotheek Schiedam (Noord) en aan de zaal. Iedereen die al een kaart gekocht heeft voor Joke J.Hermsen kan het teveel betaalde terug ontvangen.

De aanvang is 14.00 uur en de lezing vindt plaats in de Bibliotheek Schiedam, Bachplein 589 in Schiedam.

Deze middag wordt georganiseerd door Boekhandel Post Scriptum, Boekhandel J.S. van Leeuwen en de Bibliotheek Schiedam.