De Thermen Bibliotheek

Download je korting!

Heeft u al kennis gemaakt met de Thermen Bibliotheek Schiedam? Als gast van Thermen Holiday kun je hier, tussen de saunabezoeken door, ontspannen door te lezen van een e-reader of uit één van de boeken uit de collectie van de Thermen Bibliotheek Schiedam.

Ter gelegenheid van dit nieuwe concept, zijn speciale boekenleggers met wel heel veel korting ontwikkeld; 25% korting op de sauna-entree, 20% korting op een massage en 20% korting op een gezichtsbehandeling naar keuze.

Ga je een dag naar de sauna in Schiedam? Kom dan eerst langs de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf 1 of download de boekenlegger onderaan dit artikel.

De actie loopt tot 30 september 2013 dus profiteer, vind je ontspanning in Thermen Holiday en maak kennis met de Thermen Bibliotheek Schiedam, Nederlands eerste samenwerking tussen sauna en bibliotheek.