Een boek via Facebook

Wil jij een afgeschreven boek via Facebook?

Wij hebben 8 afgeschreven boeken over. Ze zijn meerdere malen uitgeleend, maar nog hartstikke goed te lezen.

Laat door te reageren op ons Facebook-bericht weten als jij "En dan nog iets" {isbn}9789025438036{/isbn} van ons wil krijgen.

Verwacht alleen geen nieuw boek.

Met deze actie gaan wij het experiment aan of dit een goede manier is om een selectie van onze afgeschreven boeken een tweede leven te geven.

Hoor jij bij de gelukkige 8 dan dien je jouw boek voor 8 november 2012 af te halen op onze vestiging; Stadserf 1.

Alle boeken zijn vergeven

Hou onze website en Facebook-pagina in de gaten voor nog meer acties.

• Categorie: Nieuws
  • Tag: facebook