Expositie

Burgemeester Lamers als gastcurator

Zes keer per jaar nodigt de Bibliotheek een gastcurator uit, die werken uit de collectie van het CBK kiest.

De Bibliotheek presenteert met trots de eerste gastcurator: burgemeester Lamers van Schiedam.

Deze selectie van burgemeester Lamers wordt ten toon gesteld op eerste en tweede etage van de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf 1 en is tot woensdag 15 mei 2013 te bezichtigen tijdens de openingstijden van de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf 1.