Feestelijk afscheid

van de Stand-Up Bibliotheek Schiedam

De Stand-Up Biliotheek Schiedam aan de Hoogstraat 99 is tijdens de Brandersfeesten op zondag 29 september voor het laatst geopend.

Deze tijdelijke locatie heeft vanaf februari 2013 dienst gedaan als laagdrempelige zichtbare bibliotheeklocatie in het midden van de stad.

In de Monopole kon men terecht met vragen en de materialen van elke locatie konden met de vervoersdienst naar De Monopole gebracht worden. Verder zijn er lezingen gegeven, werden in het weekend afgeschreven boeken verkocht en kon men kennis maken met de digitale mogelijkheden, de collectie en de programmering van de Bibliotheek Schiedam.

Bezoekers en klanten van de Stand-Up Bibliotheek Schiedam zijn vanaf oktober van harte welkom op de locatie Stadserf aan het Stadserf 1, de Bibliotheek Schiedam - De Nieuwe Harg aan het Hargplein 116 en Jeugdbibliotheek De Klinker aan de Bernardus IJzersraatsingel 1.

Heeft u nog vragen over de Stand-Up Bibliotheek Schiedam - De Monopole? Neem dan contact op via het telefoonnummer 010 714 63 00 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Populairste diensten

 • Wifi

  Gratis draadloos internet
  In de Bibliotheek Schiedam kun je gratis gebruik maken van draadloos internet tijdens de openingstijden.
 • Huisregels

  In de bibliotheek en gebruik pc's
  De Bibliotheek Bibliotheek hanteert huisregels voor het bibliotheekbezoek en gebruik van de pc's en internet.
 • Muziekweb

  De grootste muziekcollectie van Europa.
  Als lid van de Bibliotheek Schiedam kunt u muziek uit de collectie van Muziekweb bestellen.