Fotoexpositie

Foto Van Soest

'De tijd ontsluierd'

Vanaf maandag 21 oktober 2013 is de expositie "de tijd ontsluierd" met Gerard van Soest als gastcurator te bezichtigen.

Deze tentoonstelling maakt onderdeel uit van het Fotofestival Schiedam ´Uit het leven gegrepen waar op meerdere locaties in diverse foto-exposities te bewonderen zijn. De expositie in de Bibliotheek Schiedam bestaat uit werk van Gerard van Soest en werk door hem gekozen uit de collectie van het CBK Schiedam.

Foto: Van Soest - uit de sequentie 'reizen'.