Gevonden voorwerpen

Memo met de tekst gevonden en verloren

Bent u iets verloren?

Knuffels, sleutels, boekenleggers, foto’s, boeken, usb-sticks, en meer..

Regelmatig vinden wij in de Bibliotheek persoonlijke eigendommen terug.

De mand met gevonden voorwerpen ligt erg vol. Bent u iets kwijt, vraag aan de bibliotheekmedewerker of het verloren voorwerp in de Bibliotheek is gevonden.

Op 31 oktober 2014 worden alle gevonden boeken in het Bookcrossingmeubel op de tweede etage van de Bibliotheek aan het Stadserf geplaatst, waar ze beschikbaar worden gesteld voor bookcrossing.

Alle overige gevonden voorwerpen worden op deze datum overgedragen aan het Klant Contact Centrum van de Gemeente Schiedam waar alle gevonden voorwerpen worden geregistreerd.

Klik op onderstaande link en ga naar het album met foto's van de gevonden voorwerpen.

• Categorie: Nieuws
  • Aangepast: dinsdag, 30 september 2014