Gouden jaarkaart Thermen Holiday

Foto van de gelukkige vindster van de gouden jaarkaart van Thermen Holiday

Gevonden aan het Stadserf 1

De gouden jaarkaart van Thermen Holiday is gevonden in de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf 1.

Via Facebook zijn volgers van Thermen Holiday opgeroepen hints te volgen die uiteindelijk naar de jaarkaart hebben geleid. Karin Wilkes is de gelukkige vindster die een jaar lang onbeperkt gebruik mag maken van de faciliteiten van Thermen Holday aan de Prinses Beatrixlaan in Schiedam. Zij vond de kaart in een boek over Koningin Beatrix tussen de informatieve geschiedenisboeken.

Thermen Holiday is een oase van rust in de Randstad en biedt u een wereld vol wellness met bijzondere sauna-, massage- en beautyfaciliteiten. De Thermen Bibliotheek is er hier ook één van. In deze ontspanningsruimte zijn relaxte fauteuils, actuele en populaire tijdschriften, boeken en titels op leesklare e-readers te vinden.

Leden van de Bibliotheek Schiedam krijgen op vertoon van de bibliotheekpas 25% korting op de sauna-entree.

Zo is je bibliotheekpas wel heel veel waard!

Afbeelding banner Thermen Bibliotheek Schiedam