Schiedams Dictee 2014

Inschrijven is vanaf nu mogelijk

Op woensdag 5 november 2014 vindt het Groot Schiedams Dictee plaats in de Aleidazaal aan het Stadserf 1. Burgemeester C.H.J Lamers leest het Dictee voor.

Het Groot Schiedams Dictee wordt gezamenlijk georganiseerd door de Bibliotheek Schiedam en Rotaryclub Schiedam-de Veste. De opbrengst wordt ingezet ter bestrijding van de laaggeletterdheid in Schiedam.

Klik op onderstaand agendapunt voor meer informatie, het reglement en de link naar het inschrijfformulier.