Herinneringen gezocht

Het uitzicht uit één van de ramen op de eerste etage van de Korenbeurs

Schiedamse verhalen in de Korenbeurs

De Bibliotheek Schiedam is op zoek naar Schiedamse herinneringen naar aanleiding van het uitzicht uit de Korenbeurs.

Op de eerste etage komen bij de hoekramen, met prachtig uitzicht over Schiedam, luisterkastjes te hangen. Hier zijn vanaf de opening op zaterdag 6 juni herinneringen van Schiedammers te beluisteren. Die van jou?

Wil je jouw herinneringen vereeuwigen in de Korenbeurs? Bekijk onderstaande foto's en mail jouw herinnering (maximaal 200 woorden) naar info@debibliotheekschiedam.nl.

uitzicht Korenbeurs 1

uitzicht Korenbeurs 2