Het boek van de dag

Foto van de zuil met het boek van de dag

Elke dag een ander boek uitgelicht.

In de Bibliotheek in de Korenbeurs staat sinds kort een zuil met daarop het boek van de dag.

De medewerkers van de Bibliotheek Schiedam zullen iedere dag een ander boek neerleggen als boek van de dag. De keuze voor het boek wordt gebasseerd op de actualiteiten, zoals een schrijver die in het nieuws is of een thema dat aan de orde is. Het boek van de dag kan in de Korenbeurs worden gelezen, maar bibliotheekleden kunnen het boek van de dag uiteraard ook lenen.

Het boek van de dag is te vinden op een zuil tussen de trap en de kast met teruggebrachte materialen.