Logo van Horen,Zien en Schrijven

Terugblik op een prachtige podiumeditie

Voor het eerst na de verhuizing van de Bibliotheek naar de Korenbeurs was er weer een editie van Woorden Worden Zinnen.

In de binnentuin van de Korenbeurs (ooit het bruisende handelsplein van de schiedamse jeneverindustrie) speelde zich onder het sfeerlicht van de prachtige kroonluchter een geweldige avond af.

Jong en nieuw talent van het Lentiz LIFE college stond schouder aan schouder op het podium met de woordkunstenaars Mr 48 Barz, Julie Mughunda (BE), Caffeine, Lisa, Carina Fernandes, Olivier van Nooten, Jaimee Polm en Nani Kryeziu.

Het was een avond vol inspirerende woorden met verhalen over persoonlijke ontwikkelingen, sociale vraagstukken, actuele thema's en boodschappen over liefde die werden voorgedragen, voorgelezen of gezongen. Daarnaast was het een avond waarbij het publiek elkaar en deze bijzondere kunstvorm kon ontmoeten in een geweldige feelgood setting die de Bibliotheek Schiedam samen met het productiebedrijf Woorden Worden Zinnen had gecreëerd.

De volgende podiumeditie is op donderdag 17 december 2015. Zet deze datum alvast in je agenda!

Media: