Houd gegevens up-to-date

Foto van een jongen die zijn gegevens bijwerkt

Geniet van de voordelen

Wilt u een herinnering ontvangen wanneer het uitleentermijn van uw materialen bijna afloopt?

Een bericht ontvangen wanneer u uw gereserveerde boek kunt afhalen of moet terugbrengen? Dit is allemaal mogelijk door uw e-mailadres kenbaar te maken. U kunt uw emailadres gemakkelijk toevoegen of wijzigen door in te loggen in Link naar 'Mijn Bibliotheek' , rechts bovenaan deze pagina.

'Mijn Bibliotheek' is handig en gemakkelijk in gebruik. In een oogopslag ziet u welke materialen u thuis heeft en wanneer deze retour moeten naar de bibliotheek.. én 'Mijn Bibliotheek' heeft nog meer voordelen.

Met 'Mijn Bibliotheek' kunt u:

• 24 uur per dag gebruik maken van de diensten van de Bibliotheek Schiedam
  • bibliotheekzaken thuis regelen
  • online zoeken in de catalogus
  • reserveringen plaatsen
  • bepalen waar de reservering af te halen
  • geleende materialen verlengen
  • betalingen doen via iDeal
  • inspiratie opdoen.

Zorg voor up-to-date gegevens en ontvang alle voordelen. U kunt uiteraard ook een bibliotheekmedewerker vragen uw emailadres toe te voegen of te wijzigen.