de Bibliotheek in De Erker

Rob Dijkstra (namens het bestuur van Stichting De Erker) en Theo Schilthuizen (waarnemend directeur de Bibliotheek Schiedam) zijn blij met het ondertekende samenwerkingscontract.

Samenwerkingsovereenkomst is getekend.

Per 13 juli 2018 gesloten.

Vanaf eind november 2014 is er ook een bibliotheekvoorziening in Wijkcentrum De Erker te vinden. Na de bibliotheekvoorzieningen in basisschool De Klinker, in De Nieuwe Harg, in Wijkcentrum De Brug (vanaf 6 oktober) en in Hof in Zuid opent de Bibliotheek Schiedam rond de feestdagen een bibliotheekvoorziening in Wijkcentrum De Erker aan de Jan van Avennesstraat 32.

Samenwerkingsovereenkomst ondertekend

Dinsdag 23 september plaatsten Theo Schilthuizen namens de Bibliotheek Schiedam, en Rob Dijkstra namens het bestuur van Stichting De Erker, hun handtekening onder de nieuwe samenwerking in Wijkcentrum De Erker.

Samen met het bestuur en de vrijwilligers van Wijkcentrum De Erker in Schiedam-West, ontwikkelt de Bibliotheek een nieuwe plek voor ontmoeting, debat en programmering. De opening staat gepland voor eind november, nadat de bibliotheekruimte is ingericht.

Reserveren via de website

Leden van de Bibliotheek Schiedam kunnen vanaf eind november in de Bibliotheek in Wijkcentrum De Erker boeken, dvd’s, games, en andere materialen afhalen en terugbrengen. Door in te loggen op www.debibliotheekschiedam.nl, kunnen leden online reserveren en aangeven in welke Schiedamse bibliotheekvoorziening dit opgehaald gaat worden. Deze geleende materialen zijn bij elke bibliotheekvoorziening in Schiedam in te leveren.