Groot Schiedam Dictee

Inschrijven nu mogelijk

Schrijf mee met het Groot Schiedams Dictee 2015.

De Bibliotheek Schiedam en Rotaryclub Schiedam-de Veste organiseren op donderdag 5 november, de tiende versie van het Groot Schiedams Dictee. Het thema is dit jaar: “Schiedam in de kaarten gekeken”. Burgemeester Lamers leest het dictee voor.

Deelname kost € 10,00. De opbrengst komt geheel ten goede aan de bestrijding van laaggeletterdheid in Schiedam. Het dictee vindt plaats in de Aleidazaal aan het Stadserf 1 in Schiedam.

Inschrijven is hier mogelijk.

Het reglement is onderaan dit artikel te vinden.