Invulservice Aangifte Inkomstenbelasting 2018

Afbeelding van een dame die geholpen wordt bij het invullen van haar inkomstenbelasting.

Hulp voor Schiedammers.

Ook dit jaar kunt u hulp krijgen bij de Aangifte Inkomstenbelasting.

Voorwaarde om deze hulp te krijgen is dat u een bruto inkomen tot maximaal  € 35.000,-, en geen inkomsten in box 3 (spaargeld boven de vermogensvrijstellingsgrens of beleggingen) heeft. Deze ondersteuning geldt niet voor ondernemers.

Kom vooraf langs bij de locatie waar u geholpen wil worden om mondelijk een afspraak te maken. Het is niet mogelijk om telefonisch aan te melden.

De invuldagen zijn op:

• Dinsdag 9 april 2019 van 9.00 tot 13.00 uur in Wijkcentrum de Brug
  • Woensdag 10 april van 9.00 tot 13.00 uur in Ontmoetingscentrum de 5 Molens
  • Donderdag 11 april van 9.00 tot 13.00 uur in Wijkcentrum Oost
  • Vrijdag 12 april van 10.00 tot 14.00 uur in De Bibliotheek in de Korenbeurs

Voor deze gratis publieksservice werken de gemeente Schiedam, Stichting DOCK, Seniorenwelzijn Schiedam en de Bibliotheek Schiedam nauw samen.