Zomer 2013

Gratis workshops voor jongeren

Je bent jong in Schiedam en je wilt wat. Streetdance, breakdance, fotograferen of djembé spelen. Tijdens de zomervakantie kan dit allemaal in de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf!

Op 30 juli trappen wij af met de workshops streetdance en breakdance door het Hiphophuis, gevolgd door een sportclinic op 6 augustus.

Op 13 augustus kan je deelnemen aan een workshop fotografie en op 20 augustus is er een workshop djembé verzorgd door Bambata uit Vlaardingen.

Tenslotte is er op 27 augustus een workshop doodles maken (tekeningen met balpen) onder leiding van de Schiedamse illustratrice Stefanie Kampman.

Deelname is gratis, vooraf aanmelden is echter noodzakelijk. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 010-7146300 voor meer informatie of om direct in te schrijven.