Kenniscirkels

Bijeenkomst kenniscirkels

In het kader van de Nieuwe Bibliotheek Schiedam organiseert de Bibliotheek Schiedam eind oktober een eerste bijeenkomst om zogeheten kenniscirkels op te richten.

Kenniscirkels leveren een bijdrage aan de nieuwe vormen van dienstverlening die de Bibliotheek Schiedam ontwikkelt.

De Schiedamse bibliotheek zal een groep geinteresseerden benaderen om mee te denken over het pad dat de Nieuwe Bibliotheek Schiedam inslaat.

De eerste bijeenkomst is bedoeld om hoofdlijnen van de kenniscirkels uiteen te zetten, de benaderde personen verder te enthousiasmeren om deel te nemen aan de kenniscirkels en themagerichte kenniscirkels op te richten. Gedacht wordt aan thema's die voorkomen in de beleidsvisie 2012-2015 van de Bibliotheek Schiedam, Lezen, leren, informeren: financien, gezondheid, mijn stad, mijn leefomgeving en maatschappelijke trends.

De Bibliotheek Schiedam ziet kenniscirkels als specifieke kennisbronnen uit netwerken van bijvoorbeeld beroepsgroepen, waaruit zij kennis kan verwerven en ontsluiten aan iedereen die woont, werkt of studeert in Schiedam. Jan Poot, de kwartiermaker van de Nieuwe Bibliotheek Schiedam ondersteunt de kenniscirkels.

Meedoen aan de kenniscirkels?

Neem contact op met Jan Poot (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 83 16 11 36 of 010 - 714 6301).

Populairste diensten

 • Wifi

  Gratis draadloos internet
  In de Bibliotheek Schiedam kun je gratis gebruik maken van draadloos internet tijdens de openingstijden.
 • Huisregels

  In de bibliotheek en gebruik pc's
  De Bibliotheek Bibliotheek hanteert huisregels voor het bibliotheekbezoek en gebruik van de pc's en internet.
 • Muziekweb

  De grootste muziekcollectie van Europa.
  Als lid van de Bibliotheek Schiedam kunt u muziek uit de collectie van Muziekweb bestellen.