Kenniscirkels

Terugblik kenniscirkelbijeenkomst

De eerste bijeenkomst van de kenniscirkels op woensdag 31 oktober was inspirerend en geeft aanleiding tot een vervolg.

Enthousiaste Schiedammers, afkomstig uit verschillende disciplines, dachten met ons mee over de nieuw te varen koers van de Nieuwe Bibliotheek Schiedam.

Kenniscirkels leveren een bijdrage aan de nieuwe vormen van dienstverlening die de Bibliotheek Schiedam ontwikkelt.

De Schiedamse bibliotheek ziet kenniscirkels als specifieke kennisbronnen uit netwerken van bijvoorbeeld beroepsgroepen, waaruit zij kennis kan verwerven en ontsluiten aan iedereen die woont, werkt of studeert in Schiedam. Jan Poot, de kwartiermaker van de Nieuwe Bibliotheek Schiedam, ondersteunt de kenniscirkels.

Meedoen aan de kenniscirkels?

Neem contact op met Jan Poot (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 83 16 11 36 of 010 - 714 6301).