Kindermanifest

Foto van de Kindercorrespondent die in het filmpje uitlegt hoe je mee kunt doen.

OPROEP: hulp gezocht van kinderen!

Vind jij het ook belangrijk om je stem te laten horen en je mening te geven?

OPROEP: We hebben de hulp nodig van heel veel kinderen in Nederland. Vind jij het ook belangrijk om je stem te laten horen en je mening te geven? Doe dan mee met ons onderzoek. Wat vinden kinderen belangrijk voor hun toekomst, voor hun eigen omgeving, voor Europa en de wereld?!

Dat gaan we opschrijven in een KinderManifest. Ook gaan we het vertellen aan alle regeringen en ministers in Europa! Ben je tussen de 9 en 14 jaar? Vul dan de vragenlijst in met wat jij belangrijk vindt.

Bekijk het filmpje hieronder, laat je verrassen door de Kindercorrespondent en klik daarna helemaal onderaan op de link van het onderzoek om mee te doen!

Alvast bedankt.

Media: