'Klaar voor de toekomst'

Foto van het artikel in het Algemeen Dagblad

In het AD

'Het ideële blijft overeind staan'.

De Bibliotheek Schiedam verhuist in 2015 naar De Korenbeurs en opent in 2014 en 2015 nieuwe bibliotheekvoorzieningen in de wijken bij samenwerkingspartners in huis.

Woensdag 10 september opent Hof in Zuid haar deuren met daarin ook een bibliotheekvoorziening en vanaf 6 oktober is er in een bibliotheekvoorziening in Wijkcentrum De Brug onder de Heyermansflat in Noord te vinden.

Theo Schilthuizen, waarnemend directeur van de Bibliotheek Schiedam, vertelt erover in de Waterweg editie van het AD van 22 augustus 2014.

Klik op onderstaande link en download het artikel ‘ Klaar voor de toekomst’.