Kleurwedstrijd!

Foto van het boek 'Een monsterlijke reis', deel twee van de reeks Rick de Reiziger

Inleveren voor 1 september!

Doe mee en win een leuke verrassing voor jezelf en je hele klas!

Deze zomer verschijnt het boek ‘Een monsterlijke reis’ deel twee van de reeks Rick de Reiziger door Yvette Kars. Dat gaan we vieren met een kleurwedstrijd!

Haal een kleurplaat bij de bibliotheek Schiedam op het Stadserf, Boekhandel Post Scriptum, Boekhandel van Leeuwen.

Kleur  Rick en zijn vriendje Aart, de wereldbol , zo mooi mogelijk in en lever de kleurplaat vóór 1 september 2014 in bij de balie van de Bibliotheek Schiedam  op het Stadserf. Degene met de allermooiste kleurplaat wordt beloond met een leuke verrassing voor zichzelf en voor zijn/haar klas!