Klik en Tik

Samen op 't web

Sociale media zoals Facebook, Hyves en Twitter,  u heeft er vast wel eens van gehoord. Maar wat zijn het en wat kunt u er mee?

Om kennis te maken met sociale media organiseert de Bibliotheek Schiedam de cursus Klik&Tik. Samen op 't web. De curus wordt gegeven op donderdag 7, 14 en 21 maart van 9.00 tot 11.00 uur in de Bibliotheek Schiedam - Stadserf, Stadserf 1.

In de speciaal ontworpen community Kliks kan op een veilige manier geoefend worden met sociale media. Ook voor wie al een Facebook of Hyves pagina heeft, kan op deze manier leren wat er kan met sociale media.

Aanmelden voor deze cursus kan bij de Bibliotheek Schiedam - Stadserf. Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers.