Korenbeurs gesloten op 1 dececember 2016

Foto van de Korenbeurs met het bericht dat de Korenbeurs op donderdag 1 december 2016 gesloten is.

In verband met personeelsdag

Vrijdag 2 december zijn alle voorzieningen van de Bibliotheek Schiedam weer geopend volgens de normale openingstijden.

Donderdag 1 december 2016 is de Bibliotheek in de Korenbeurs gesloten in verband met een personeelsdag. De overige bibliotheekvoorzieningen zijn wel gewoon geopend volgens de normale openingstijden.

Bekijk de openingstijden van de verschillende bibliotheekvoorzieningen in Schiedam.

Verlengen en reserveren

Verlengen en reserveren is ook mogelijk door in te loggen in 'Mijn Bibliotheek' of met de Wise app (gratis te downloaden voor Android en IOS).

Vrijdag 2 december weer geopend