Laaggeletterdheid

Lancering voorlichtingsfilm over laaggeletterdheid

Tijdens de Week van de Alfabetisering van 8 tot 15 september 2013 wordt aandacht gevraagd voor de 1,5 miljoen Nederlanders die moeite hebben met lezen en schrijven.

De gemeente Schiedam heeft opdracht gegeven voor het maken van een korte voorlichtingsfilm over laaggeletterdheid. De film toont het verhaal van de Schiedamse taalambassadeur Ad Reigersberg in zijn strijd tegen laaggeletterdheid.

• Categorie: Nieuws
  • Laatst aangepast: donderdag, 05 september 2013