Linnen tasjes

Foto van de linnen tasjes met de tekening van Stay Classy Tattoo's

Samenwerking Stay Classy Tattoo's

Nu te koop: linnen tasjes met opdruk in beperkte oplage

De Bibliotheek Schiedam heeft voor de opdruk van nieuwe linnen tasjes de samenwerking met Stay Classy tattoo’s in Schiedam gezocht. De opdruk van de lezende pin-up is speciaal voor de Bibliotheek Schiedam ontworpen door Lizer van Hattem, apprentice van Stay Classy en student aan de Willem de Kooning Academie.

De tasjes zijn van extra sterke kwaliteit en kunnen veelvuldig gebruikt worden. Je hebt er al één voor € 3,00. Ben er wel snel bij want deze speciale uitgave is in beperkte oplage te koop in de Bibliotheek aan het Stadserf 1 en Stay Classy tattoo’s op de Broersveld 147.