Mijn Menu

Online dienstverlening via Mijn Menu

In 2010 werd de website van de Bibliotheek Schiedam bekroond. Continu wordt de website en catalogus aangepast, zodat bibliotheekgebruikers snel en goed worden geinformeerd.

Rechts bovenaan de website kunnen bibliotheekleden zich aanmelden en via Mijn Menu onder andere online boeken en andere media reserveren, lenen, verlengen en betalen, waar en wanneer het hun uitkomt.

Vanaf 2013 kunnen zij ook hun leenvoorkeuren doorgeven. Op basis van die voorkeuren ontvangen leners suggesties en actuele aanwinsten voor boeken en andere materialen.

• Categorie: Nieuws
  • Laatst aangepast: maandag, 17 december 2012