Duurzame activiteiten

Moestuinieren dichtbij huis

Gezonde voeding is een trend. Het verbouwen van deze voeding, ligt in het verlengde hiervan. Vaak is dit dichtbij huis; op het balkon, op de volkstuin of op een strook in de eigen stadstuin.

De Bibliotheek Schiedam heeft op woensdag 22 mei een aantal duurzame initiatiefnemers uitgenodigd om hun ervaringen te delen.

De deuren van de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf 1 openen woensdag 22 mei om 19.00 uur. De bijeenkomst gaat om 19.30 uur van start. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Deze avond vormt de eerste in de reeks van vier, met als thema Duurzaamheid.
Verwacht op 26 juni, 25 september en 23 oktober meer activiteiten met een 'groen' karakter. Mocht u zelf een vruchtbaar onderwerp hebben, dat aansluit op dit thema en wat u met ons wilt delen op 22 mei, laat het dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De duurzame activiteiten sluiten aan op het gemeentelijke themajaar "Windkracht 13".