Nationale Voorleesdagen 2019

poster Nationale Voorleesdagen 2019

Meer voorlezen beter in taal!

De Nationale Voorleesdagen zijn een jaarlijks terugkerend voorleesfeest voor baby's, peuters en kleuters tot 6 jaar.

Nationale Voorleesdagen 23 januari t/m 2 februari

Een kwartiertje voorlezen per dag vergroot al de woordenschat van je kind en geeft je kind een voorsprong op school. De Bibliotheek Schiedam heeft een leuke en mooie prentenboekencollectie op diverse lokaties zoals de Korenbeurs in het Centrum, Singel 24 in Oost en Jeugdbibliotheek de Klinker in Noord.

Lidmaatschap

Maak je kind gratis lid van de bieb tussen 23 januari en 2 februari en krijg een leuk knuffeltje cadeau.

Voorlezen

Elke eerste woensdag van de maand van 14.30 toto 15.15 uur leest de Voorleesbrigade voor op Kinderboerderij 't Hoefblad.Toegang gratis.

Op de website van de bibliotheek vind je een aantal handige voorleestips onder Diensten en Diensten voor ouders en verzorgers. Ook in de video Een huis voor Harry krijg je handige voorleestips.

Media: