Voorleesdagen Feest

Afbeelding logo Nationale Voorleesdagen

Wie (voor)leest heeft iedere dag feest!

Feestelijke activiteitenmiddag op woensdag 29 januari 2014 van 14.00 tot 16.00 uur voor kinderen van 2 t/m 6 jaar.

Ga jij het prentenboek van het jaar 'Krrrro...kodil!' van Catherine Rayner al (voor)lezen? Tijdens deze feestmiddag zal Krokodil te zien zijn in de poppentheatervoorstelling van Rik Rikken. KomKids doet een aantal dierenspelletjes en o.l.v. juffrouw Klieder en Klodder kan een Krokodil geknutseld worden. Klik voor de tijden onderaan dit bericht op het voorleesfeest in de agenda.

Schrijf uw kind tijdens de Nationale Voorleesdagen in als lid van de bibliotheek Schiedam en ontvang zolang de voorraad strekt een leuke verrassing!