Nederland Leest

Afbeelding logo Nederland Leest 2013

'Erik of het klein insectenboek'

In november 2013 leest heel Nederland het boek Erik of het klein insectenboek van Godfried Bomans.

Bibliotheekleden vanaf 18 jaar kunnen in de maand november op vertoon van hun bibliotheekpas of de OntdekSchiedam.nupas een gratis exemplaar ophalen in één van de vestigingen van de Bibliotheek Schiedam.

De lezer wordt uitgenodigd om met anderen over het boek in gesprek te gaan. Rondom het boek worden de hele maand november activiteiten georganiseerd in de Bibliotheek Schiedam.