Nog 2 nachten slapen..

en dan Boek&Bal Schiedam

Nog twee nachten slapen en dat is het zover: de zevende editie van Boek&Bal Schiedam 2013 met als thema ‘Gouden tijden, zwarte bladzijden’.

Naast de aanwezige auteurs zoals Herman Koch, Esther Gerritsen, Douwe Draaisma, Bram Bakker, Ernest van der Kwast, Eric Brus en Hugo Borst en Sanneke van Hassel hebben ook de samenwerkingspartners hun bijdrage geleverd.

Boeken kopen en laten signeren

Bij de stands van Boekhandel van Leeuwen en Post Scriptum, kunnen boeken van aanwezige auteurs gekocht worden. Na 23.00 uur staan signeersessies op het programma.

Gratis naar het Stedelijk Museum Schiedam

Op vertoon van de toegangskaart, krijgen bezoekers van Boek&Bal na zaterdag 23 maart 2013 gratis entree in het Stedelijk Museum Schiedam.

Gouden plaatjes

In samenwerking met Lancom automatisering is een fotobooth neergezet. Bezoekers van Boek&Bal Schiedam kunnen een foto laten maken, die direct uitgedraaid wordt om een herinnering aan de gouden tijden te hebben.

De Quibus (1974 - 1999)

Samen met Musis wordt de gouden oude tijd van poppodium Quibus nagebootst. Barvrouw Jennie en Hillie zijn van de partij. Swing mee met The Amazing Stoopwafels onder de bezielende leiding van Wim Kerkhof.

Dansen met Dj's Tim en Faab

De avond wordt afgesloten met DJ’s Tim en Faab die een feestje bouwen met de gouden ouden.

Kortom, genoeg te zien, horen en beleven op Boek&Bal Schiedam 2013.

Kaarten kosten 15 euro en zijn zaterdag ook nog aan de deur te koop.