De vervoersdienst..

Foto van Olivier bij de dienstauto.

brengt media naar de locatie van keuze.

Olivier Fossoul is de vervoersmedewerker van de Bibliotheek Schiedam.

Vier keer week rijdt hij Schiedam door om, via de website en de balie, bestelde materialen naar de locatie naar keuze te vervoeren.

Leden van de Bibliotheek Schiedam kunnen online inloggen en zo de catalogus van alle Nederlandse Bibliotheken te raadplegen, materialen te reserveren of verlengen en dus ook aan te geven naar welke locatie deze media vervoerd kunnen worden zoals bijvoorbeeld Jeugdbibliotheek De klinker of de Bibliotheek Schiedam - De Nieuwe Harg te vervoeren.

In de loop van 2014 en 2015 komen er, in samenwerking met lokale partners, meer ophaal- en afgiftepunten in de Schiedamse wijken bij en wortelt de Bibliotheek Schiedam zich verder in de wijken.

Olivier is doof en is gedetacheerd via de BGS.  Het feit dat hij niet kan horen, vormt geen enkele belemmering bij zijn werkzaamheden voor de Bibliotheek Schiedam. Dubbelklik maakte een filmpje over zijn werk in de Schiedamse Bibliotheek.

Media: