Onderhoudswerkzaamheden

Afbeelding van de campagne e-books lezen.

..aan de bibliotheekcollectie e-books.

Van 8 t/m 13 juni is het niet mogelijk om van de bibliotheekcollectie e-books gebruik te maken.

De Koninklijke Bibliotheek voert van 8 t/m 13 juni onderhoudswerkzaamheden uit aan digitale diensten zoals de landelijke bibliotheekcollectie e-books.

Dit betekent voor onze leden het volgende:

• Nieuwe leden die zich tussen 8 en 13 juni bij de Bibliotheek Schiedam inschrijven, kunnen niet meteen gebruik maken van de digitale diensten. Dit kan pas weer na 13 juni.
• Alle huidige gebruikers van de e-book app moeten zich na 13 juni opnieuw aanmelden met hun bestaande inlognaam en wachtwoord.

Excuses voor het ongemak.

De VakantieBieb app werkt daarentegen wel.