Ondernemerschap

Foto van man met laptop

is durven en doen

Vanaf september 2013 start de Bibliotheek Schiedam met een reeks praktische avonden gericht op ondernemers.

Na twee introductieavonden in september-oktober 2013 start het reguliere programma vanaf 15 oktober op de eerste en derde dinsdag van de maand.

De avonden zijn zo ingericht dat u na het doorlopen van de hele serie van tien avonden beter beslagen ten ijs komt. Dus uitermate geschikt voor starters en/of mensen die overwegen "ooit" een eigen bedrijf te beginnen.

Het is ook mogelijk om alleen die avonden te volgen waar u wat ondersteuning kunt gebruiken. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijf maar wilt u weten wat social media voor u kan betekenen, bent u boekhoud-technisch niet zo sterk onderlegd en/of wilt u meer weten over het opbouwen van een authentiek merk dan kunt u zich inschrijven voor één of meer individuele avonden.