Open Middag in de 5 Molens

Foto van twee mensen achter een laptop.

Voor informatie over een cursus.

Het nieuwe cursusprogramma voor het voorjaar van 2018 is klaar.  Er  kan gekozen worden uit cursussen voor de computer, laptop, tablet en smartphone.

Weet u niet goed voor welke cursus u zich kunt aanmelden of wilt u eerst meer informatie? Tijdens de Open Middag op vrijdag 12 januari 2018 krijgt u informatie over het cursusaanbod en over de inhoud van de cursussen. U kunt kennismaken met docenten en u kunt zich direct aanmelden.

De middag wordt gehouden van 13.00 tot 16.00 uur in Ontmoetingscentrum De 5 Molens, Nieuwe Damlaan 818 in Schiedam. De entree is gratis. De koffie en thee staan klaar.