Overzicht week 12

Foto met het uitzicht uit één van de ramen van de Korenbeurs.

Maandag 21 t/m maandag 28 maart 2016

Voorlezen, digitaal speekuur en let op! Gewijzigde openingsuren!

de Bibliotheek in de Brug gesloten

De Bibliotheek in Wijkcentrum De Brug gesloten is geloten tot en met dinsdag 22 maart. Er worden werkzaamheden uitgevoerd. Vanaf woensdag 23 maart is deze bibliotheek in het wijkcentrum onder de Heijermansflat aan het Heijermansplein 35 in Schiedam-Noord weer geopend volgens de openingsuren.

brug gesloten mrt 2016

Voorlezen

Elke woensdagmiddag leest De Voorleesbrigade voor uit de mooiste, leukste en meest spannende prentenboeken, die geschikt zijn voor 4- tot 8-jarigen. Van 14.30 - 15.00 uur in de Bibliotheek in de Korenbeurs.

voorlezen bieb

Digitaal spreekuur in De Brug

Donderdag 24 maart van 13.00 - 16.30 uur is er weer een gratis digitaal spreekuur in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Heeft u vragen over het gebruik van uw mobiel, tablet, laptop of e-reader? Neem hem mee. en stel uw vraag en krijg antwoord van een medewerker van het leercentrum Seniorweb Schiedam.

Het digitaal spreekuur vindt elke tweede dinsdag plaats in de Bibliotheek in de Brug aan het Heijermansplein 35 en elke vierde donderdag in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145.

digitaal spreekuur

Goede Vrijdag om 16.00 uur gesloten

Vrijdag 25 maart, Goede Vrijdag, sluiten alle voorzieningen van de Bibliotheek Schiedam om 16.00 uur. Bekijk de openingstijden van alle voorzieningen.

Gesloten met Pasen

Zondag 27 maart en maandag 28 maart is het Pasen en zijn alle voorzieningen van de Bibliotheek Schiedam gesloten.

Vanaf dinsdag 29 maart weer geopend

Dinsdag 29 maart zijn alle voorzieningen weer geopend volgens de normale openingsuren.

pasen2016

Expositie ‘Licht verbindt’

De expositie ‘ Licht verbindt’ is samengesteld door de gastcuratoren Rita van der Eijk en Ineke van den Boom van Stichting Meredia. De kunstwerken zijn afkomstig van het Centrum voor beeldende Kunst Schiedam. Ook zijn er, onder het motto 'Licht verbindt', werken van deelnemers aan workshops en andere activiteiten van Stichting Meredia te bekijken. De expositie is tot woensdag 13 april gratis toegankelijk tijdens de openingsuren van in de Bibliotheek aan de Korenbeurs.