Overzicht week 15

Foto van een laptop, tablets en smartphone

Maandag 11 t/m zondag 17 april 2016

Deze week: Bibliotheek voor ondernemers, Positief opvoeden, Cursus Werken met de iPad en Digitaal spreekuur in De Brug.

Digitaal spreekuur in De Brug

Foto van laptop, tablet, ereader en smartphone

Heeft u een vraag over het gebruik van uw laptop, tablet, smartphone, mobiele telefoon of e-reader? Kom dan naar het Digitaal Spreekuur waar vrijwilligers van het Leercentrum Seniorweb de Bibliotheek Schiedam u gratis van advies voorzien.

Klik hier voor meer informatie

Positief opvoeden: (Voor) lezen is leuk!

Foto van kind dat geen zin heeft in lezen

(Voor) lezen is zeker leuk, maar sommigen hebben er moeite mee. Kinderen met Dyslexie bijvoorbeeld.

Deze avond in de reeks Positief Opvoeden wordt dieper ingegaan op twee belangrijke onderwerpen van het lezen.

Bibliotheek voor ondernemers

Banner Bibliotheek voor ondernemers

Kennisoverdracht voor startende ondernemers met presentaties, ervaringsverhalen, coaching en netwerken.

Klik hier voor meer informatie

Werken met de iPad (vervolg)

Foto van hand met iPad

Voor wie bij de cursus Kennismaken met de iPad de interesse is gewekt, is er de cursus Werken met de iPad.