Overzicht week 18

Foto van kinderen die zich tijdens de vakantie vermaken in de Bibliotheek in de Korenbeurs

Maandag 2 tot en met zondag 8 mei 2016

Meivakantie, biblioscoop, gesloten op Bevrijdingsdag, tentoonstelling Bevrijding 1945 en expo Ontzameld

Dichterlijke vrijheid - Schrijven en illustreren

shakespeare jeugd

Maandag 2 mei kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar om 14.00 uur dichten en illustreren onder leiding van Stephanie Kampman van Kunstklas. Deelname is gratis Klik hier voor meer informatie.

Voorlezen voor kinderen (4 – 8 jaar)

Elke woensdag om 14.30 uur wordt voorgelezen in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Meedoen is gratis. Klik hier voor meer informatie.

voorlezen bieb

Romeo & Julia kijkkastjes maken

Woensdag 4 mei kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar vanaf 14.00 uur kijkkastjes maken, waarin het wereldberoemde verhaal over Romeo & Jullia centraal staat. Deelname is gratis. Klik hier voor meer informatie.

hartjes

Donderdag 5 mei gesloten

In verband met Hemelvaart / Bevrijdingsdag zijn alle locaties van de Bibliotheek Schiedam gesloten.

Gnomeo & Julliet in de biblioscoop

Vrijdag 6 mei draait de film ‘Gnomeo & Julliet’ (AL) in de gratis biblioscoop in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Klik hier voor meer informatie.

gnomeo and juliet

Expositie 'Bevrijding 1945, begin welvaart?'

De tentoonstelling is gratis toegankelijk tijdens de openingsuren van de Bibliotheek in de Korenbeurs. Klik hier voor meer informatie.

Bevrijdingstijd

Expositie ‘Ontzameld’

Gratis expositie in de Korenbeurs met Annerieke Kooij en Jan van Bergen en Henegouwen als gastcuratoren. Met deze tentoonstelling wordt de reeks met gastcuratoren afgesloten. Klik hier voor meer informatie.

ontzameld expositie cbk