Overzicht week 22

Foto van een schilderij van een leerling van het MBO Urban Design van Lentiz LIFE College

Maandag 30 mei tot en met zondag 5 juni

Exposities, voorlezen en start Cursus 'Alles met de iPad'

Laatste dagen expositie ‘Ontzameld’

Tot dinsdag 31 mei is de expositie ‘Ontzameld’ in de Bibliotheek in de Korenbeurs te zien. Annerieke Kooij van het CBK Schiedam en Jan van Bergen en Henegouwen zijn gastcuratoren. Met deze tentoonstelling wordt de reeks met gastcuratoren afgesloten. Meer informatie.

ontzameld expositie cbk

Laatste dagen Expositie 'Bevrijding 1945, begin welvaart?'

De tentoonstelling met bijzondere voorwerpen uit de Bevrijdingstijd is tot en met dinsdag 31 mei gratis toegankelijk tijdens de openingsuren van de Bibliotheek in de Korenbeurs. Meer informatie.

Bevrijdingstijd

Start cursus ‘Alles met de iPad’

Woensdag 1 juni gaat de cursus ‘Alles met de iPad van start. Tijdens deze cursus maakt u in vier bijeenkomsten kennis met de mogelijkheden van de iPad. De cursus kost € 55,00; leden van de Bibliotheek Schiedam en Seniorweb betalen €50,00. Aanmelden is nodig! Meer informatie.

ipadmini01

Woensdag voorlezen voor kinderen van 4 - 8 jaar

Elke woensdag wordt van 14.30 tot 15.00 uur voorgelezen in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Meer informatie.

voorlezen bieb

Opening expositie ‘Passion for LIFE’

Donderdag 2 juni wordt om 16.00 uur de expositie ‘Passion for LIFE’ geopend. Tot woensdag 6 juli zijn schilderijen en beelden gemaakt door leerlingen van het MBO Urban Design van Lentiz LIFE College tijdens de openingsuren van de Bibliotheek in de Korenbeurs te bekijken. Meer informatie.

lentiz passion for life