Overzicht week 31

Foto van balonnen in de lucht, gemaakt door Luca Upper

Maandag 1 tot en met zondag 7 augustus.

Zomervakantieprogramma, creatieve workshops, Minions in de biblioscoop.

Maandag 1 augustus gaan de kinderen aan de slag met een nieuw gezicht binnen Bibliotheek Schiedam, Annelies Bakker. Ze heeft een eigen bedrijf met de naam Fruitdruif, van waaruit ze allerlei creatieve en educatieve workshops verzorgd. Zij verzorgt een verrassingsworkshop waarin de boomhut centraal staat. De workshop duurt van 14.00 tot 15.30 uur. Meedoen is gratis. Aanmelden is nodig. Meer info.

boomhut rond

Creatief met afval

Woensdag 3 augustus van 14.00 – 15.30 uur kunnen kinderen samen met Esther Pieterse knutselen tijdens de workshop ‘Creatief met afval’. Want er kan nog heel veel moois gemaakt worden van al het plastic dat wij dagelijks weggooien. Meedoen is gratis. Aanmelden is nodig. Meer info.

plastic kunst

Biblioscoop: Minions

Vrijdag 5 augustus draait de animaniefilm: de Minions (6+) in de biblioscoop in de Korenbeurs. De film begint om 14.00 uur. De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig. Meer info.

minions