Overzicht week 32

Foto van de jeugdwerkplaats in de Bibliotheek in de Korenbeurs in Schiedam.

Maandag 8 tot en met zondag 14 augustus

Deze week: zomervakantie: schrijf- en kunstworkshop, Zootopia in de biblioscoop, Digitaal Spreekuur en Workshop E-books.

Schrijfworkshop; wat gebeurt er in jouw boomhut?

schrijfworkshop kinderen uitsn

Wat gebeurt er in jouw boomhut? Maandag 8 augustus kunnen kinderen samen met kinderboekenschrijfster Liesbeth Mende in een leuke schrijfworkshop fantaseren over hun eigen boomhut. Misschien is dit wel een begin van jouw eerste boek? De workshop duurt van 14.00 tot 15.30 uur. Meedoen is gratis. Aanmelden is nodig. Meer info en aanmelden.

Digitaal spreekuur in De Brug

digitaal spreekuur marjolein

Dinsdag 9 augustus wordt van 14.00 tot 16.30 uur het gratis digitaal spreekuur in de Bibliotheek in De Brug aan het Heijermansplein 35 gehouden. Kom langs met vragen over het gebruik van uw smartpfone, laptop, tablet en e-reader. Meer informatie.

Creatief: maak jouw eigen etage

waanzinnige boommhut uitsnede

Woensdag 10 augustus van 14.00 – 15.30 uur Woensdag 10 augustus knutsel je samen met kunstdocente Kim van den Enden een waanzinnige verdieping voor jouw boomhut. Meedoen is gratis. Aanmelden is nodig. Meer info en aanmelden.

Workshop e-books lenen

ebook lezen James Tarbotton via Unsplash com

Donderdag 11 augustus wordt van 14.00 - 16.00 uur de gratis workshop ‘ e-books lenen’  in de Bibliotheek in de Korenbeurs gegeven. Er staan duizenden e-books voor u klaar om gelezen te worden en wij leggen graag uit hoe dat werkt! Meer informatie.

Biblioscoop: Zootopia

film zootopia

Vrijdag 12 augustus draait de film 'Zootopia' in de Biblioscoop in de Bibliotheek in de Korenbeurs. De film is Nederlands gesproken en is voor 6 jaar en ouder. Voor de Biblioscoop hoef je jezelf niet op te geven. Meer info.

Bekijk het volledige agendaoverzicht met alle aankomende activiteiten voor alle leeftijden.