Overzicht week 37

Foto van een bureau met een laptop, telefoon, chocola en een kopje thee. Foto van Chris Adamus

Maandag 12 t/m zondag 18 september.

Digitaal spreekuur, positief opvoeden en heel veel voor vrouwen.

Digitaal spreekuur

choose laptop tablet ereader smartphone

Dinsdag 13 september is er weer een digitaal spreekuur in Wijkcentrum De Brug. Dus heeft u vragen over het gebruik van uw smartphone, tablet, e-reader of laptop? Kom tussen 14.00  en 16.30 langs voor gratis advies.

Positief opvoeden: Breinbegrip

Dinsdagavond 13 september vertelt pedagoog Melissa Holleman van KomKids om 19.30 uur in de Bibliotheek in de Korenbeurs over het ontstaan, de groei en de verdere ontwikkeling van het babybrein. De toegang is gratis. Aanmelden is nodig: mail advieswinkel@komkids.nl.

babybrein 350x550

Female force ladies fair

Donderdag 15 september vindt van 10.00 – 20.00 uur de Female Force Ladies Fair plaats in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Tijdens dit event presenteren ruim 30 vrouwen en instellingen zich met van alles wat het leven leuk maakt, zoals fashion, beauty, art, lifestyle, en cultuur.

female ff 2016