Overzicht week 9

Foto van de eerste etage van de Korenbeurs met boekenkasten en kunst

Maandag 29 februari t/m 6 maart 2016

Laatste dagen expositie 'Over schilderen', voorlezen en opening expo 'Licht Verbindt'

Expositie 'Over Schilderen'

De expositie “over Schilderen” op de eerste etage van de Korenbeurs is tot en met dinsdag 1 maart te zien. De werken die hier ten toon gesteld staan, zijn uitgezocht door beeldend kunstenaar Inge van Haastert en zijn afkomstig van het Centrum voor Beeldende Kunst Schiedam. De toegang is gratis.

inge van haastert

Elke woensdag voorlezen

Elke woensdagmiddag leest De Voorleesbrigade voor uit de mooiste, leukste en meest spannende prentenboeken, die geschikt zijn voor 4 tot 8 jarigen. Van 14.30 - 15.00 uur in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Deelname is gratis.

voorlezen bieb

Opening expositie ‘ Licht verbindt’

Donderdag 3 maart wordt om 16.00 uur de expositie ‘ Licht verbindt’ geopend door de gastcuratoren Rita van der Eijk en Ineke van den Boom van Stichting Meredia. Zij vertellen over de gekozen werken en geven een rondleiding door de expositie.

De kunstwerken zijn afkomstig van het Centrum voor beeldende Kunst Schiedam. Ook zijn er, onder het motto 'Licht verbindt', werken van deelnemers aan workshops en andere activiteiten van Stichting Meredia te bekijken. De expositie is tot woensdag 13 april gratis toegankelijk tijdens de openingsuren van in de Bibliotheek aan de Korenbeurs.

Bekijk het volledige agendaoverzicht en ontdek wat er de komende weken te doen is.

foto expo st meredia