Programmaladder 4e kwartaal 2014

De voorkant van de programmaladder met foto's van de bibliotheekvoorzieningen in Schiedam.

Download hem hier!

Bekijk het programma van oktober tot en met december 2014.

De Bibliotheek Schiedam duikt op steeds meer plekken op. Sinds 10 september is in Hof in Zuid en vanaf 6 oktober in Wijkcentrum De Brug in de Heijermansflat een voorziening te vinden.
In de loop van 2014 en 2015 volgen voorzieningen in West en oost en medio 2015 verhuist de locatie Stadserf naar de Korenbeurs aan de Lange Haven, terug naar de roots.

Voor het zover is, is er ook in het laatste kwartaal van 2014, van oktober tot en met december voor ieder wat wils te doen in de bibliotheek aan het Stadserf.

Bekijk ook de agenda op deze website, klik op onderstaande link, hierin is de meest actuele informatie te vinden.