Veel te doen in de Korenbeurs

Foto van het Groenlab in de Korenbeurs

Gevarieerd aanbod voor alle leeftijden

Ontdek wat er voor jou te doen is.

In de Bibliotheek in de Korenbeurs is naast de grote collectie, de heerlijke koffie van Vol-Koren, de binnentuin en de vele werkplekken, ook nog eens heel veel te beleven.

Onder andere de talkshow ‘Herinneringen aan de Korenbeurs’ met tafeltennisster Bettine Vriesekoop, Alex Boogers en Ernest van der Kwast, een lezing over Apple van Jan David Hanrath van OneMoreThing, muziek van Lulu Swings, een lezing over tekeningen door het Stedelijk Museum Schiedam, Bomenexpert Huib Sneep over ‘wortelen’ en voorlezen en activiteiten in het Groenlab op de woensdagmiddag, staan op het programma.

Bekijk de agenda en ontdek wat er de komende tijd allemaal te doen, beleven, leren en ontdekken is in de Korenbeurs.

Download ook het openingsboekje met plattegronden en meer informatie over de Korenbeurs.

Online foto's: